Dit prachtige kussen is een onderdeel van een set van 3 kussens. Door de opvallende kleur en de mooi ontworpen krab, is dit kussen een echte "eyecatcher". Het binnenkussen is gevuld met eendendons en de kussenhoes is apart te wassen. Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Uw review toevoegen

Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 119,95
€ 107,95
Stukprijs: €0,00 /
Het artikel is op voorraad.

Zeedieren - Aqua - Krab - 45 x 45 cm

Dit kussen is onderdeel van de set Sea Creatures van FS Home Collection. De kleur van deze set is prachtig Aqua met een donker grijze print. De zeedieren van deze set zijn echt prachtig ontworpen en vormen een echte blikvanger bij u op de boot. 

Bij deze krab zie je dat er bij het ontwerp echt oog voor detail is geweest. Je kunt bijna de knobbels en bobbels op het schild voelen, je ziet duidelijke dat ze bij de tienpotigen horen en ook hier zijn de scharen van de krab zéér realistisch getekend. De scharen zijn bij vrijwel alle krabben omgevormd tot stevige grijpklauwen, die dienen om stukken voedsel af te scheuren, harde prooien als schelpen te kraken en ook een rol spelen bij de verdediging. Deze scharen worden wel chelipeden genoemd, de schaar bestaat uit een onbeweeglijk deel en een kleiner beweeglijk deel.

Dit alles zie je duidelijk in dit ontwerp terug!!

De collectie "Sea Creatures" is ontworpen door FS Home Collections. Wij zijn trots dat wij u zo'n mooi én ruim assortiment kunnen aanbieden. FS Home Collections is toonaangevend in Europa.

Kenmerken:

  • Los binnenkussen met vulling van eendenveren
  • Samenstelling 49% polyester, 37% katoen, 11 % acryl en 3% viscose
  • Nederlands fabricaat
  • Hoes afneembaar met rits
  • Afmeting 45 x 45 cm.
  • Art.nr: 1752

Stel een vraag over dit product