Kuipverlichting

 

Kuipverlichting bij Nautic Lounge

 

Kuipverlichting is er allerlei soorten en maten. Kuipverlichting kan funcioneel zijn, maar u kunt ook kuipverlichting aanschaffen voor sfeer en gezelligheid. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment aan kuipverlichting. Wij hebben verschillende merken in ons assortiment zoals: ITC Marine, Talamex, Boater Sports, Easterner en Innovative Lighting.

ITC Marine richt zich op het leveren van producten die state-of-the-art technologie en innovatieve ontwerpen samenbrengen voor de Marine-industrie. ITC heeft heel veel kennis opgedaan om de behoeften van klanten op te lossen met geavanceerd onderzoek en productontwikkeling.

Talamex, het private label van watersportgroothandel Lankhorst Taselaar, neemt de laatste jaren met ruim 2.500 artikelen een steeds prominentere rol in. Het Talamex Marine Products assortiment staat bekend om de uitstekende kwaliteit van de producten tegen een gunstige prijsstelling.

Boater Sports levert een grote hoeveelheid artikelen voor de watersport. Boater Sports levert kwalitatief goede producten voor de watersport tegen een prima prijs.

Innovative Lighting staat bekend om hun 12-volt LED-productlijn. Deze lijn van Innovative Lighting is gespecialiseerd in LED-verlichting voor motorboten, zeiljachten etc. Innovative Lighting heeft verlichting voor

zowel interieur,en exterieur met een accent op multifunctioneel. De DOT-goedgekeurde LED-verlichtingsontwerpen bieden een hoge mate van veiligheid en hebben een prachtig ontwerp. 

 

Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust via contact Nautic Lounge.