Hoe maak ik vervuild teakhout schoon?

schoonmaeekproducten sadira  

 

Bij Nautic Lounge vindt u verschillende artikelen om Teakhout schoon te maken. Niet alleen de Teak Shampoo van Sadira maar ook andere onderhoudsporducten van Sadira en Yachticon om uw teakhout in optimale conditie te houden vindt u op onze site van Nautic Lounge.

De producten zijn allemaal biologisch afbreekbaar en u kunt het juiste product bij passende verontreiniging zoeken. Mocht u vragen hebben dan helpen wij u graag om het juiste product voor u te zoeken.

U kunt altijd contact met ons opnemen en uw vraag aan ons voorleggen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en samen met u kijken wat het beste product voor u is. U kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken op tel.nr: 06-422 55 33 6.

Help ....mijn teak is grijs/groen

Teak ziet er schitterend uit, als het nieuw is tenminste. Maar al snel ziet u het nadeel van dit houtsoort: het verkleurt. Bijna alle boten met een teakdek hebben geen mooi bruin/gelig dek meer. Het is grijs geworden of zelf groenig. Als dit het geval is bij het teakdek van uw boot of  uw tuinmeubels dan wordt het tijd voor het :

Teak onderhoudsprogramma van Sadira

Dit onderhoudsprogramma bevat 3 stappen voor het reinigen, behandelen en beschermen van het door vuil en weersinvloeden aangetaste teakhout of ander tropische hout ( tuinmeubels etc.) .

 

           Alvast veel plezier van uw nieuwe look van uw teak houten dek of meubilair.

           Verkoopteam Nautic Lounge.