Betaalmethoden

Betaalmethoden

 

Bij Nautic Lounge kunt u met de volgende methode betalen:

 

iDEAL MasterCard Visa Maestro Bancontact / Mister Cash American Express PayPal Apple pay klara after payments

 

Betaalkosten

Alle betalingen op Nautic Lounge zijn gratis voor onze klanten. Geen bijkomende kosten zullen worden aangerekend.

Betaalmethoden

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Betalen met uw Mastercard

Naast de extra beveiliging met de Mastercard SecureCode, heeft u als Mastercard-houder Aflevergarantie*. Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

* Bekijk de Algemene Voorwaarden van Mastercard.
 

Wat is Mastercard Secure Code?

Online betalen is veiliger met Mastercard SecureCode. Met uw Mastercard SecureCode doet u aankopen met een extra wachtwoord of e-Code. Niemand kan op deze manier online

betalen met uw creditcard zonder uw toestemming.

Betalen met uw Visacard

Met een creditcard van Visa kunt u bij meer dan 27 miljoen acceptatiepunten wereldwijd betalen. Daarmee is de Visa World Card de meest geaccepteerde creditcard ter wereld.

Op alle adressen waar u een Visa-logo ziet, bent u welkom met uw creditcard van Visa. 

Naast de extra beveiliging door Verified by Visa, heeft u als Visa Card-houder standaard Aflevergarantie*. Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draait Visa de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

* Bekijk de Algemene Voorwaarden van Visacard.

 

Aankoopverzekering?

Vrijwel alle producten die u in binnen- of buitenland betaalt met uw Visa World Card, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Zo hoeft u immers voor kostbare zaken geen extra verzekering af te sluiten.

Betalen met uw Maestro

Het betaalproces van Maestro verloopt als volgt: Na gekozen te hebben voor Maestro dient de consument zijn kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen.

Vervolgens dient met een identifiër een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd. Tot slot kan de consument de transactie dan op veilige wijze bevestigen.

Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

Betalen met American Expres Card

Veilig online betalen met uw American Express kaart. Dat kan met SafeKey.

Sinds oktober 2014 hebben we een nieuw niveau van veiligheid geïntroduceerd. 
Het is snel, eenvoudig en biedt nog meer bescherming tijdens het online winkelen, zonder dat u weer een nieuw wachtwoord nodig heeft.

Hoe werkt SafeKey? 
Safekey gebruikt de laatse 3D-Secure technologie om u te beschermen tegen fraude en te bevestigen dat u het zelf bent die de betaling met uw kaart verricht.

  1. SafeKey verschijnt in uw browser zodra u online betaalt bij een aangesloten partner en zal u vragen om een eenmalig wachtwoord.
  2. Wij sturen u het eenmalig wachtwoord toe op het door u vooraf afgegeven e-mailadres of mobiele telefoonnummer.
  3. U vult deze code in, in de SafeKey pop-up op uw scherm en uw betaling wordt afgerond.

Hoe kan ik mij aanmelden voor SafeKey? 
U bent automatisch aangemeld voor SafeKey, als wij een mobiel telefoonnummer en/of e-mailadres van u in ons systeem hebben staan. Als er een Safekey pop-up in beeld komt tijdens uw online transactie, zorg er dan voor dat u alle velden invult om uw transactie af te ronden. 

Betalen met PayPal

Wat is PayPal en hoe werkt het?

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.

Online betalen

Om geld naar familie of vrienden over te maken, heeft u alleen het e-mailadres van de ontvanger nodig. Voor extra flexibiliteit kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen en deze via uw PayPal-rekening gebruiken.

Log in op uw rekening op www.paypal.nl of op de mobiele app van PayPal en klik op Geld overmaken of betaalverzoeken doen (via de tab Geld). Het enige wat u hoeft te doen is een optie te selecteren en het e-mailadres van de ontvanger en het bedrag in te voeren. Het geld wordt op de rekening van de ontvanger gestort, die het naar zijn of haar bankrekening kan overmaken of voor een online betaling kan gebruiken.

In alle webshops met een PayPal-logo kunt u met PayPal betalen. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Apple Pay

Privacy en veiligheid. Met elke betaling.

De veiligere manier om te betalen.

Wanneer u een aankoop doet, gebruikt Apple Pay een apparaatspecifiek nummer en een unieke transactiecode. Uw kaartnummer wordt dus nooit op uw apparaat of op Apple-servers opgeslagen en wanneer u betaalt, worden uw kaartnummers nooit gedeeld door Apple met verkopers.

Houdt uw aankopen privé.

Wanneer u met een bankpas of creditcard betaalt, behoudt Apple Pay geen transactie-informatie die aan u kan worden gekoppeld. En wanneer u Apple Pay Cash gebruikt, wordt informatie alleen opgeslagen voor probleemoplossing, fraudepreventie en regelgevingsdoeleinden.

Krijg betaald en gebruik het geld. Allmaal met Apple Pay.

Wanneer u geld ontvangt, wordt het toegevoegd aan uw Apple Pay Cash-kaart die in de Wallet-app woont. U kunt het geld meteen gebruiken om aankopen te doen met Apple Pay in winkels, in apps en op internet. U kunt ook uw Apple Pay Cash-saldo overboeken naar uw bankrekening.

Uw creditcards en betaalpassen bevinden zich in de Wallet-app, samen met instapkaarten, tickets, rewards-kaarten en meer. U kunt uw studentenkaart ook toevoegen aan Apple Wallet om toegang te krijgen tot plaatsen zoals uw studentenhuis en de bibliotheek, of om te betalen voor zaken als was en snacks op de campus. Apple Pay werkt met de meeste credit- en debetkaarten van bijna alle Amerikaanse banken. Voeg gewoon uw deelnemende kaarten toe aan Wallet en u blijft alle voordelen en voordelen van uw kaarten ontvangen.

Betaal later

Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen en je hebt besloten of je het wilt behouden.

Klarna is sinds 2005 gespecialiseerd in het aanbieden van gebruikersvriendelijke betaaloplossingen voor webshops en is actief in 9 landen. U hoeft zich niet te registeren en slechts weinig gegevens te verstrekken. Daardoor is deze betaalmethode heel eenvoudig en laagdrempelig.

Hoe werkt Klarna?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met Klarna te willen betalen. Vervolgens wordt de consument doorgeleid naar Klarna en wordt om enkele gegevens gevraagd. De consument kan kiezen uit twee opties: betalen binnen 14 dagen, of gespreid betalen. Daarna controleert Klarna binnen enkele seconden de kredietwaardigheid van de consument. Wanneer die in orde is, wordt de aankoop goedgekeurd en ontvangt de webshop daarvan direct bericht.

Klarna’s aankoopbescherming.

Shoppen is leuk, maar het moet ook veilig zijn. Waar en wanneer je er ook voor kiest om met Klarna te betalen, je kunt je betaling altijd pauzeren als er iets misgaat. Het maakt niet uit wat er aan de hand is, laat het ons weten en wij regelen het graag samen met jou. Je kan er op vertrouwen dat wij je persoonlijke gegevens uitermate veilig bewaren. Dit alles en nog veel meer, dankzij Klarna’s aankoopbescherming. 

De kosten van een betaling met uw Klarna bedragen een éénmalige bijdrage van € 2.50 en een percentage van 3,0% over het aankoopbedrag.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen
  • Gespreid Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Wij hopen u met deze informatie voldoende te hebben geïnformeerd, maar mocht u toch nog vragen hebben over het betalingsproces neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Het verkoopteam van Nautic Lounge

Klik hier om verder te winkelen.