HISWA 2020 Amsterdam - Meer informatie

       Informatie over de HISWA Rai Amsterdam 2020

 

hiswa     
         

Hiswa 2020 informatie Nautic lounge

 

Het grootste allround watersportevenement van Nederland

De HISWA Amsterdam Boat Show is het grootste evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe boot (tot ca. 10 meter), onderdelen of accessoires, informatie zoekt voor een bootvakantie, alles wilt weten over de mooiste recreatiegebieden, liefhebber bent van 

 

Hiswa 2020, kaartverkoop

 

.... klassieke schepen of zelf een aantal watersporten wilt uitproberen, de HISWA Amsterdam Boat Show is the place to be voor iedere (potentiële) watersportliefhebber!

Zowel de actieve als de recreatieve watersporter vindt op de HISWA Amsterdam Boat Show alles om perfect voorbereid van het nieuwe watersportseizoen te kunnen genieten.

Geheel in watersportsfeer en ondersteund door spectaculaire activiteiten, interessante sprekers, leerzame workshops en deskundige informatie

  tips, informatie en nieuws over de hiswa 2020   hiswa 2020, Informatie bij Nautic Lounge
statistieken HISWA RAI Amsterdam 2020   Tijdens de HISWA vindt ook de Funsports Xperience plaats, waar U sporten als windsurfen, kitesurfen, stand up paddling en nog veel meer zélf kunt proberen. Met je HISWA-toegangskaartje mag u hier ook gratis naartoe!

Eind 2019 gaat de kaartverkoop voor de 65e jubileum-editie van HISWA Amsterdam Boat Show weer van start. En de allereerste kaarten zijn extra voordelig! 

 

Nautic Lounge houdt u op de hoogte!!

  openingstijden Rai Amsterdam HISWA
Al vele WATERSPORTLIEFHEBBERS hebben zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Hierbij nodig ik ú ook uit om zich in te schrijven, zo blijft u op de hoogte
van het laatste nieuws over de HISWA 2020 en onze aanbiedingen.