HISWA Product van het jaar 2019

HISWA Product van het jaar 2019

Elk jaar vindt de HISWA Product van het jaar-verkiezing plaats. Zowel deelnemers als niet-deelnemers van de HISWA kunnen zelf hun nieuwe producten aandragen. Deze prestigieuze prijs wordt uiteindelijk uitgereikt aan het bedrijf met de beste productinnovatie in de watersportbranche. 

De producten worden door de jury beoordeeld op:

  • Onderscheidend karakter 
  • Toepasbaarheid van het product
  • Innovativiteit 
  • Prijsniveau

Winnaar HISWA Product van het jaar 2019

 

Winnaar HISWA Product van het jaar  2019 nautic lounge  

Tijdens HISWA Amsterdam Boat Show 2019 werd GALAXY-INFL8 Opblaasbare marifoon noodantenne van ASA Boot Electro uitgeroepen tot Product van het Jaar 2019.

GALAXY-INFL8 Opblaasbare marifoon noodantenne

Firmanaam: ASA Boot Electro B.V.

Productomschrijving:

De GALAXY-INFL8 is 's werelds eerste opblaasbare nood-VHF-antenne, die een volledige 3DB heeft met ver bereik, in vergelijking met standaard kleine spiraalvormige ontwerpen. Het is de enige opblaasbare VHF-antenne ter wereld en is gepatenteerd door Shakespeare Marine. Indien nodig, is de antenne en de marifoon zeer snel te gebruiken.

 

 

Nominaties HISWA Product van het jaar 2019

 

Nominaties HISWA Product van het jaar 2019 - 1  

Harken SnubbAir

Firmanaam: On Deck bv
Categorie: HISWA Zeilen

Productomschrijving:

Het begon als een vraag voor de deklay-out van de J/70. Er werd gezocht naar een combinatie tussen een lier, ratelblok en keerblok. De SnubbAir heeft zoveel potentiële toepassingen dat het de classificatie enkel als lier voorbij gaat. De SnubbAir is bedoelt voor kleine sportboten. De SnubbAir kan met een optionele lierhendel-adapter gebruikt worden als een conventionele lier met een 1:1 ratio.

     
Nominaties HISWA Product van het jaar 2019 - 2  

CLEAR CRUISE (AR)

Firmanaam: Raymarine Benelux
Categorie: HISWA Onderdelen & Accessoires

Productomschrijving:

NIEUW: ClearCruise AR™ Augmented Reality-display Live navigatie-objecten op Axiom HD-videodisplay. Bekijk live AIS-identificatie, nabijgelegen routepunten en grote kaartobjecten op uw videodisplay. Vereist de module AR200 Augmented Reality-stabilisatie en zeewaardige CAM210- of CAM220-IP-camera's. ClearCruise AR is alleen verkrijgbaar voor Axiom-, Axiom Pro- en Axiom XL-modellen.

     
   Nominaties HISWA Product van het jaar 2019 - 3  

Firmanaam: Technautic
Categorie: HISWA Onderdelen & Accessoires

Productomschrijving:

Biedt 2-weg satellietcommunicatie zodat men verbonden kan blijven met familie, vrienden en collega's wanneer men buiten het mobiele bereik is. Inclusief directe communicatie met Search&Rescue services in geval van een levensbedreigende noodsituatie. SPOT X heeft eigen persoonlijk mobiel nummer, zodat anderen op elk gewenst moment rechtstreeks berichten kunnen sturen vanaf hun mobiele telefoon

     
 

Firmanaam: VETUS B.V.
Categorie: HISWA Onderdelen & Accessoires

Productomschrijving:

Naast de standaard functies van de fenomenale BOW PRO heeft de Boosted versie een extra functie en is daarmee méér dan een boegschroef. Aan de motorregelaar is intern een dc-dc omvormer toegevoegd die uw accu laadt wanneer de boegschroef niet wordt gebruikt. Deze krijgt via een extra aansluiting 12 Volt, bijv. van de dynamo van de voorstuwingsmotor, en laadt de 24 Volt accubank van de boegschroef.

 

Heeft u een nieuw product of dienst op de markt geïntroduceerd? Dan is deelname aan de HISWA Product van het jaar-verkiezing is dé manier om uw innovatie en merk te promoten. Deelname is gratis en is ook mogelijk voor niet-exposanten van HISWA 2020.

 

 

 

Inschrijven als exposant van HISWA 2020

 

 

Inschrijven als niet exposant