HISWA Hebbeding verkiezing 2019

 

HISWA Hebbeding verkiezing 2019

De HISWA Hebbeding-award is een prijs die tijdens de HISWA wordt uitgereikt aan het bedrijf met de leukste musthave voor op het water: een echt hebbeding voor aan boord! Er wordt een winnaar gekozen door een vakjury én door de consument. 

Vakjury

Verschillende juryleden, bestaande uit journalisten/redacteuren van watersportmedia, hebben een selectie gemaakt van de leukste, nieuwe (watersport)producten/diensten die het afgelopen jaar op de markt zijn verschenen. 

 

           Hiswa hebbeding verkiezing 2019

Dit zijn producten die het leven van een watersporter simpelweg een stukje leuker of gemakkelijker maken en daarmee eigenlijk een musthave zijn voor iedere watersporter. De onafhankelijke vakjury, onder leiding van Martin de Jager, heeft alle inzendingen beoordeeld op criteria als toepasbaarheid van het product, innovativiteit en een prijsniveau dat past bij een 'hebbeding'. Een ander belangrijk criterium is dat het handige producten zijn om aan boord te hebben. Daarnaast moet het product ten tijde van HISWA 2019 op de markt verkrijgbaar zijn.

Winnaar publieksprijs 2019

De consument hecht waarde aan een opgeruimde boot! De winnaar van de HISWA Hebbeding publieksprijs 2019 is dan ook Flextrash; de flexibele prullenbak gemaakt van gerecyclede PET-flessen.
 

Winnaar vakprijs 2019

De vakjury, bestaande uit journalisten/redacteuren van watersportmedia, heeft uit de zeven genomineerde producten de Solarpuff tot winnaar vakprijs HISWA Hebbeding 2019 verkozen. De duurzame Solarpuff is waterdicht en werkt geheel op zonne-energie.