Goldenship boegrol vervaardigd uit verchroomd koper met een totale lengte van 140 mm en roller breedte 23 mm. Alternatieve maten en modellen beschikbaar. Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Uw review toevoegen

Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 71,95
Het artikel is op voorraad.

Goldenship - Boegrol - Anker - 140 mm - 23mm - Verchroomd Koper

Goldenship boegrol is gemaakt van verchroomd brons met lengte 140 mm en roller breedte 23 mm. Alternatieve maten en modellen beschikbaar.

kenmerken:

  • Materiaal: Verchroomd brons
  • Boegrol voor anker
  • Type: Vast
  • Lengte: 140mm
  • Roller breedte: 23 mm
  • Art.nr: GS70001

Stel een vraag over dit product

Waarom een boegrol?

Boegrollen maken ankeren beduidend gemakkelijker. Bevestigd vooraan op het schip, zorgen ze er voor dat het binnen halen van je anker, onafhankelijk of het een paraplu, ploeg of slip ring anker betreft, en de bijhorende ketting en ankerlijn, zonder al te veel problemen verloopt. Daarnaast laat het watersporters ook toe om ruwe ankerkettingen goed begeleid te laten zakken en op die manier mogelijke schade te vermijden. Gebruik je een boegrol dan loopt je ankerketting direct in je ankerbak zonder al te veel omleidingen. Het laat zeilers ook toe de ankerketting duidelijk langs een mogelijke rolfok te laten lopen.

Boegrollen komen in verschillende modellen, maten en materialen. Nautic Lounge biedt een mix van polyester en rubber boegrollen aan in zowel gepolijst RVS alsook verchroomd koper.

Ontdek ons volledig aanbod:

 

Stel een vraag over dit product