Wil je graag tijdens het koken de temperatuur van je COBB BBQ regelen? Dat kan vanaf nu met de nieuwe COBB Premier Air. Naast de luchtregulatie heeft de COBB Premier Air enkele aantrekkelijke nieuwe eigenschappen voor nog meer plezier tijdens het gebruik. Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Uw review toevoegen

Verlanglijst: Toon in vergelijking:

Informatie over de COBB Premier Air

Nieuwe eigenschappen COBB Premier Air:

 • Luchtregulatie
 • Nieuw Design
 • Uitneembare Vuurkamer
 • Robuuste Constructie en Hoge Temperatuur

 

 

Luchtregulatie:

De Cobb Premier Air heeft bovenop de deksel een luchtregulatiesysteem waarmee je de temperatuur i de COBB tijdens het koken kunt beïnvloeden. Door de gaten van de luchtregulatie grotendeels te sluiten kun je bij gebruik van een Cobble Stone de temperatuur met ongeveer 100°C laten dalen. Door een betere luchttoevoer aan de onderzijde brandt de Premier Air gemiddeld 40°C warmer in vergelijking met de standaard COBB Premier. Dit bevordert een snellere én zachte bereiding van gegrild vlees  en vele andere gerechten.

Nieuw Design:

Het uiterlijk van de Premier heeft met de komst van de COBB Premier Air ook een verandering ondergaan. Dit heeft niet alleen een optisch effect, maar zorgt ook voor een hogere basistemperatuur. Dat is een voordeel, zeker bij wat koudere weersomstandigheden. de RVS kom rust voor maximale stabiliteit en veiligheid op vier rubbers.

Uitneembare vuurkamer:

De Premier Air heeft een uitneembare vuurkamer. Dit zorgt voor nog meer schoonmaak gemak. Het brikettenmandje van de Premier Air is van duurzamer RVS gemaakt en gaat daardoor langer mee.

Robuuste Constructie en Hogere Temperatuur:

Samen met de stevigere, hoogwaardige constructie en verschillende extra functies, is de COBB Premier Air een echte aanrader voor alle barbecue fans. Dankzij het COBB ontwerp blijft de buitenmantel tijdens de werking koel, waardoor het veilig aangeraakt en vervoerd kan worden. 

Alle onderdelen zijn vervangbaar en los verkrijgbaar. Niet onbelangrijk is, is dat elk onderdeel van de COBB BBQ in de vaatwasser kan.

De Cobb Premier tafel BBQ is het basismodel in de Cobb serie. De Cobb Premier BBQ wordt standaard geleverd met een grillplaat en een handig gebruiksboekje. Er is ook eventueel een COBB beschermhoes of draagtas bij te bestellen.

Kenmerken:

 • Mantel van RVS
 • Grilloppervlakte: 30 cm
 • Totale hoogte: 35.5 cm
 • Hoogte zonder deksel: 19 cm
 • Gewicht: 3.6 kg
 • Aantal personen: 2-4
 • Houtskool bbq
 • Duurzame anti-aanbaklaag
 • Te gebruiken als rookoven
 • Brandstof: Cobble stone of briketjes

 

 

Merk   COBB
Soort   Portable, Tafelmodel
Werkt op   Houtskool
Maat rooster   30 cm
Thermometer   Nee
Rooster   RVS
Buitenkant   RVS
Zijbrander   Nee
Achterbrander   Nee
Kleur   Zilver
Deksel   Ja
iGrill Ready   Nee
Onderstel   Nee
Afmetingen   35.55 cm |  Ø 40 cm

 

De COBB is robuust, maar ziet er ook nog eens fantastisch chique uit! De Cobb barbecue is een Zuid-Afrikaanse uitvinding, weegt maar 4 kg en is een verbazend compacte combinatie van een barbecue en grill die je werkelijk overal mee naar toe kan nemen. De Cobb is ook de ideale barbecue voor op de boot als je gaat varen. Koel van buiten, heet van binnen en de lekkerste gerechten met maar zes briketten.

Duurzame grillplaat

De Cobb Premier is standaard uitgerust met een geperforeerde grillplaat met een diameter van 30 cm en voorzien van een duurzame antiaanbaklaag. Deze enigszins bolle plaat zorgt ten eerste voor een goede warmteverdeling waardoor het eten niet zal verbranden. Ten tweede dat het vleesnat en het vet in de met water gevulde opvangbak rondom de kolen druipen, waardoor er geen rookontwikkeling en geen vlammen ontstaan die het vlees kunnen laten verbranden.

  grill cobb bbq, Nautic Lounge

 

bbq COBB roken

 

Handige deksel

Met het deksel kan je de Cobb Premier gebruiken voor het bereiden van grotere stukken vlees welke op een normale barbecue niet zo gemakkelijk door en door gaar worden. Vlees dat zwart van buiten en rauw van binnen is hoeft dus niet meer. De Cobb Premier blijft bij gebruik van briketten meer dan 2 uur branden, waardoor ook deze grote stukken vlees perfect gaar worden. De Cobb Premier is naast barbecue zeer geschikt voor het roken van vlees en vis. Wanneer de kolen wit-grijs zijn geworden strooi

je een beetje vochtig gemaakt rookmot op de kolen en je bent klaar om te gaan roken.

Duurzaam ontwerp

De Cobb Premier is geheel vervaardigd van duurzaam roestvast staal, dus je hoeft hem niet na een jaar weg te gooien zoals een gewone barbecue welke dan doorgeroest is. Je krijgt daarom twee jaar garantie op de Cobb, maar wij zijn er van overtuigd dat je er nog vele jaren langer plezier van zal hebben.

  cobb bbq

 

Over COBB

De COBB is een veelzijdige barbecue waarmee je kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken.

Koken met de Cobb is makkelijk en leuk. Hij gaat met je mee naar de camping, het strand of het park, of gebruik hem op het balkon, in de tuin of op de boot. Overal waar je wilt, kun je heerlijk koken.

Maar er is meer! De Cobb is ook veilig, veelzijdig en in 3 minuten heet. Met de accessoires zijn de mogelijkheden van de Cobb eindeloos. Wil je weten wat je met de Cobb kunt? Bekijk dan de video, laat je inspireren door onze Cobb recepten of neem een kijkje bij de Cobb accessoires.

LEES VERDER......

         cobb bbq, nautic lounge  

 

 • Adviesprijs: € 199.95
 • Artikelnummer: T00307230