WD-40

WD-40

Met WD-40 bieden wij als watersportwinkel NAutic Lounge merkartikelen van de allerhoogste kwaliteit. Zowel in de werkplaats, de garage, in het huis, maar ook zeker op de boot of in de caravan is dit een handige toevoeging. Het verdringt vocht van elektrische delen en elektronica en het voorkomt lekstroom.  Het smeert tevens de stand veer van de motor en voorkomt vervelend piepen en kraken van vastzittende bouten en moeren.

WD-40 is natuurlijk dé smeermiddelen en onderhoudsproducten specialist! WD-40 smeert, beschermt, reinigt, verdrijft water, is te gebruiken als kruipolie en is super gebruiksvriendelijk door het gemakkelijke Smart-Straw systeem. 

WD-40 Smart Stray - 360 Graden Weergave

Bij de WD-40 sprays met het Smart-Straw systeem (zie de 360 graden afbeelding hiernaast) is er een roodkleurig rietje gemonteerd aan de spuitkop van de spuitbus. Deze kunt u tevens in een hoek draaien. Hierdoor kunt u veel nauwkeurig sprayen en juist moeiteloos op plaatsen komen waar u anders niet bij komt.

Wie kent het niet:

WD-40 Multispray in de blauw-gele bus met rode dop, met meer dan 2.000 toepassingen. Bijna iedereen heeft wel een bus van de Multispray thuis of in de garage staan. Al meer dan 60 jaar geleden, om precies te zijn in 1953, werd het middel uitgevonden door drie werknemers van de Rocket Chemical Company. WD-40 is een afkorting van “Water Displacement – 40th attempt”. Het was de veertigste geprobeerde formule. Tot op de dag van vandaag wordt nog steeds dezelfde formule gebruikt.

Meer dan 2.000 toepassingen voor de Multispray

Oorspronkelijk werd het middel uitgevonden als waterverdringende oplossing voor de NASA, om roest en corrosie tegen te gaan. Na verloop van tijd namen personeelsleden het product mee naar huis. Toen bleek dat WD-40 voor veel meer toepassingen kan worden gebruikt. Het wordt tegenwoordig beschouwd als het beste middel om allerlei problemen op te lossen. Er zijn inmiddels meer dan 2.000 toepassingen bekend waarvoor je WD-40 kunt gebruiken.

 

Wist u dat WD-40…

Dit is natuurlijk maar een selectie. Wilt u weten waar u WD-40 nog meer voor kunt gebruiken? Bekijk dan de complete lijst met 2.000 toepassingen.

Veel inspiratie namens het verkoopteam van nautic lounge!