Trend Marine

Trend Marine

 

Wij hebben prachtige NAUTISCHE tassen in ons assortiment van TREND MARINE. Alles zéér scherp geprijsd. Deze tassen zijn van echt duurzaam zeildoek gemaakt en hebben een prachtige NAUTISCHE uitstraling.

 

Afbeeldingsresultaat voor logo trend marine

Trend Marine

produceert een exclusief assortiment tassen en accessoires gemaakt van High Tenacity zeildoek. Dit speciale assortiment tassen is verkrijgbaar in verschillende kleuren met een nautisch uiterlijk.

Bij de watersport worden alleen de beste materialen gebruikt om een ​​lange levensduur te garanderen en om veiligheid aan boord te creëren. We produceren deze tassen voor de watersport-branche en voor de promotionele productenindustrie.

 

Trend Marine heeft prachtige zeildoektassen- en accessoirelijn met een maritieme look & gevoel. Nautische accenten zoals een zeilcijfer, kompas en de zigzag stiksels geven deze prachtige artikelen een stoer en sportief uiterlijk. 
De producten zijn gemaakt van origineel en nieuw High Tenacity Dacron zeildoek. Door het gebruik van dit materiaal, High Tenacity garens zijn sterker, rekken minder en zijn uv bestendiger dan gewone garens, zijn de producten stevig, fris en praktisch. Het materiaal is erg duurzaam, spatwaterdicht, kan tevens tegen een flinke stoot en is eenvoudig te reinigen. Wij hebben boodschappentassen, weekendtassen, handtassen, toilettassen en nog veel meer in ons assortiment


Kortom: deze lijn staat voor mooie, originele en sportieve kwaliteitsproducten voor zowel aan boord als aan wal!

 

 

Pagina 1 van 3