Talamex

talamex bij Nautic Lounge

Talamex, het private label van watersportgroothandel Lankhorst Taselaar, neemt de laatste jaren met ruim 2.500 artikelen een steeds prominentere rol in. Om recht te doen aan de volledigheid van het Talamex Marine Products assortiment en de uitstekende kwaliteit van de producten tegen een gunstige prijsstelling, is ervoor gekozen het Talamex label een upgrade te geven.

Nieuwe verpakkingslijn

De verpakkingslijn van Talamex Marine Products ondergaat een ware metamorfose. Klein materiaal, zoals bouten, moeren, schroeven, klein elektra, etc., wordt verpakt in kartonnen doosjes, voorzien van venster. Uiteraard zijn de doosjes vervaardigd van FSC gecertificeerd karton.

Uitbreiding Talamex Marine Products assortiment

Inherent aan de ontwikkeling van de nieuwe verpakkingslijn is ook de verdere completering van het assortiment. Want naast de uitbreiding van onze range bouten, moeren, schroeven, klein elektra, sluitingen, hardware en verlichting, zijn er ook tal van nieuwe artikelen in het Talamex Marine Products portfolio opgenomen. Belangrijke pijlers hierin zijn Talamex Anti Vries en een nieuwe, zeer uitgebreide range klokken, barometers, hygrometers, getijdeklokken, etc. Uiteraard allemaal vervaardigd van hoogwaardige materialen en grondstoffen, zodat de topkwaliteit van Talamex Marine Products ook hier gewaarborgd is.

Pagina 1 van 2