Sunmaster

Sunmaster

Sunmaster heeft prachtige biminitops in ons assortiment. U kunt kiezen uit aluminium of RVS biminitops. De buisdikte van beide biminitops bedraagt 25 mm. Omdat het zo'n goede kwaliteit is geeft de leverancier 5 JAAR garantie op het doek en de kleurechtheid.

Nautic Lounge heeft speciaal een pagina aangemaakt op de site waar u informatie kunt vinden over hoe u de juiste maat van uw biminitop bepaald. De pagina heet: Opmeten Biminitop.

Sunmaster heeft in de aluminium én de RVS biminitops een breedte range van minimaal 137 cm breed tot maximaal een breedte van 261 cm. U kunt ook uit verschillende hoogtes kiezen. Er is keuze uit 91 cm, 117 cm of 137 cm hoog. Er zijn ook verschillende kleuren om uit te kiezen:

  • Zwart
  • Navy
  • Antraciet
  • Taupe
  • Licht Grijs

Sunmaster 3 Boog Biminitops worden gemaakt van hoogwaardig RVS buizen. De tops zelf worden vervaardigd van een duurzame 600 denier acryl stof. Deze is waterdicht, onderhoudsvrij en UV bestendig. Buisdikte heeft een doorsnede van 25 mm.

Indien u een Sunmaster Biminitop bestelt, wordt deze geleverd met een hoes inclusief een rits om uw biminitop in op te bergen. Het frame bestaat uit RVS buizen, steunpilaren en bevestigingsmateriaal. 

Pagina 1 van 5