Sadira

sadira  

SADIRA

SADIRA Marine Products is de Spaanse leider in de ontwikkeling en productie van Boat Care-producten sinds 1964.

Met meer dan 50 producten in haar huidige portfolio onderscheidt het Spaanse Sadira Marine Products zich door haar voortdurende innovatie die heeft geresulteerd in het meest complete assortiment bootverzorgingsmiddelen en onderhoudsmiddelen op de markt, die alle behoeften van watersporters omvat: smeermiddelen, metaalverzorgingsmiddelen, middelen voor plexiglasverzorging, glasfiberverzorging, teakverzorging, teakhout reiniging, maar ook epoxyharsen, polyesterharsen, kleurherstellers, afdichtingsmiddelen, roestomvormers, bootshampoo’s, zoutverwijderaars, waterlijnreinigers en metaalreinigers. 

 
  • Sadira heeft jarenlange ervaring opgebouwd om het onderhoud van de boten met bewezen efficiëntie te verbeteren. 
  • Vanuit ons eigen R & D-centrum is de ontwikkeling van hoogwaardige producten de motor geweest van groei in al die jaren.
  • Dankzij professionals en consumenten die ons vertrouwen, heeft Sadira zich gevestigd als een van de referentiemerken voor het verzorgen, repareren, reinigen en beschermen van alle soorten boten.
 

 

Sadira heeft daarnaast vele jaren ervaring opgedaan om het onderhoud van de boten met bewezen efficiëntie te verbeteren. Vanuit haar eigen onderzoekscentrum in Spanje was de ontwikkeling van hoogwaardige producten de drijfkracht van de motor en boekte Sadira daarmee ook een flinke groei al die jaren. 

Dankzij professionals en consumenten die hen vertrouwen, heeft Sadira zich gevestigd als een van de kwaliteitsmerken voor het verzorgen, repareren, reinigen en beschermen van alle soorten boten. Van de kleinere sloepjes, zeilschepen en motorboten tot aan de luxere jachten en superyachts.

sadira