Palm

palm products  

Palm Products

is een door design en technologie geleid bedrijf.

Het is een in Australische handen zijnde en geëxploiteerde ontwerper en fabrikant van onbreekbare drank- en tafelgereiproducten en van precisie kunststof auto- en bouwdelen.
De consumentenproducten van Palm worden in Australië en in meer dan 30 landen over de hele wereld verkocht. Het bedrijf is de grootste leverancier van onbreekbare drinkwaren in Australië.

Alle producten worden gemaakt in onze fabriek in Melbourne, Australië

 

Onze consumentenproducten bouwen wereldwijd markten op gebaseerd op:

  • Mooi tactiel ontwerp
  • Mooie functionaliteit
  • duurzaamheid

Onze producten zijn ontworpen voor een lange levensduur met behulp van de beste beschikbare materialen. We streven ernaar om de best mogelijke producten te ontwikkelen voor het beoogde gebruik. We zijn verticaal geïntegreerd - ontwerpen, produceren, opslaan, distribueren en vermarkten. Dit geeft ons aanzienlijke voordelen in kosten, kwaliteit, flexibiliteit en technologie.

Onze beslissende voorsprong

Onze strategische visie is om een evenwicht te bewaren tussen het produceren van consumentenproducten van het Palm-merk en het vervaardigen van contracten. Excellentie in de industrie is de basis van het bedrijf. Daarom zijn we geaccrediteerd volgens kwaliteitsnorm IS0 9001 en milieunorm ISO 14001.
Palm Consumer-producten en onze contractklanten hebben een beslissende voorsprong op het gebied van efficiëntie, productiviteit en consistente kwaliteit, evenals de garanties dat er geen vervanging van inferieure materialen is.

Design gedreven

Het winnen van een Red Dot Award (Duitsland) voor onze Marc Newson-reeks drinkgerei in 2014, en onze Sorona® Plate and Bowl Collection in 2016 en nu de Good Design Award (Chicago, VS) voor de Caffe Cup is een belangrijke prestatie die heeft geleid tot commercieel succes en wereldwijde verkoop - met deze prijzen onderscheidt Palm zich.

Op ambacht gebaseerde waarden.

Palm is meer een ambachtelijk bedrijf in de Italiaanse traditie dan een massaproducent. Het is een plek waar passie en kunde in leven zijn. Een diep begrip van spuitgieten en een geest van avontuur hebben geleid tot vele "gloeilamp" momenten. Onze consumentenproducten en contractproducten worden gemaakt in een Hall of Fame-finalistenfaciliteit in Melbourne, Australië, met behulp van de best beschikbare milieu- en lean-productiepraktijken. Het is een synergie van ultramoderne Europese apparatuur, robotica, systemen en gepassioneerd, gemotiveerd personeel. Waarden van wederzijdse stuwkracht en doelcongruentie stimuleren innovatie, productiviteit, kwaliteit en klantgerichtheid.

  marc newson collection

Minder maar betere producten.

Wij geloven dat mensen minder maar betere producten zouden moeten bezitten - degenen die plezier in het gebruik geven. Onze producten zijn dus mooi en tijdloos en vermijden trends, ze hebben een uitstekende functionaliteit en kwaliteit en gebruiken de best beschikbare materialen voor een lange levensduur. Dit is Palm's inzet en bijdrage aan duurzaamheid.

flute palm products

Over onze producten

Ontworpen om mooi te zijn en duurzaam tegelijkertijd.

Mooi design en mooie prestaties staan ​​centraal in de strategische visie van Palm Products. Ons doel is om producten te ontwikkelen die functioneel, esthetisch en commercieel efficiënter zijn, het leven van mensen verbeteren en leiden tot de kleinst mogelijke impact op het milieu.

De kerngedachte is dat onze producten plezier moeten geven aan het gebruik. Plezier in gebruik is een emotionele reactie die een combinatie is van de gevoeligheden van de consument die de esthetiek, het functionele, de gezondheid en veiligheid en het duurzame omvat.

We zoeken die ondefinieerbare magie die geweldige kunst, of geweldige muziek of geweldige architectuur uit het lawaai verheft.

De meeste van onze producten zijn gegarandeerd onbreekbaar voor een toonaangevende 10-jarige industrie. Alle zijn 100% recyclebaar. Ze zijn allemaal vaatwasmachinebestendig - hun lange levensduur spaart middelen en bespaart landvulling. Deze garanties zijn mogelijk omdat alleen de beste materialen voor de toepassing worden gebruikt vanwege de structurele integriteit van de ontwerpen en vanwege de rigide productieomstandigheden.

Wij hopen dat u veel kijk- én winkelplezier met de producten van Palm. Wij hopen dat u iets moois vindt!

Namens het verkoopteam van Nautic Lounge