Morakniv

Moraknic

 
Mora messen worden al sinds 1891 in Mora ( Zweden) gemaakt.
Een Morak-mes wordt altijd in Mora gemaakt
Ons assortiment bestaat vandaag uit een groot aantal mesmodellen, allemaal vervaardigd in Mora onder minutieuze controle. Hier zijn de messen voor het ambachtelijke project, het weekenddiner en het buitenavontuur.
Elk mes heeft zorgvuldig geselecteerde eigenschappen om een ​​zo goed mogelijk hulpmiddel in zijn optimale omgeving te zijn. We hopen dat je iemand vindt die je leuk vindt, ongeacht hoe je mes eruit moet zien.
 

 

Ambachten

 
Het begon allemaal met de ambachtelijke messen. Sinds het begin hebben we messen vervaardigd voor het werk, of het nu in de tuin, het gebouw of het schrijnwerk is. Onze messen in ambachten hebben gemeen dat ze in alle situaties de hoogste kwaliteit leveren en betrouwbare hulpmiddelen zijn voor echte professionals.
 
 
 

Outdoor

 
Veeleisende vrijetijdsgebruikers die actieve keuzes van het merk en de producten maken, weten dat Morakniv staat voor hoge kwaliteit, scherpte, lange levensduur en aantrekkelijk design. Natuurlijk in combinatie met het gevoel van echt en echt, net zo belangrijk als de functie, is het gevoel van een mes dat bij u past. Onze outdoor- en avonturenmessen bevatten alles, van het basismodel Companion tot de survival-kit Garberg.

 

Keuken

 
Wij produceren al lang kwaliteitsmessen voor de professionele voedingsindustrie onder ons merk Frosts. We hebben die ervaring en kennis meegenomen naar het restaurant en de keuken. De keukenmessen in de Classic 1891-serie en onze steakmessen zijn zowel scherpe als mooie elementen in de keukenomgeving.
 
       
 
Vind het juiste mes
 
We hebben zoveel verschillende messen. Modellen met langere en kortere messen, grotere en kleinere handgrepen, messen met verschillend staal en verschillende eigenschappen. Wat al onze messen gemeen hebben, is dat ze zijn ontworpen om op de best mogelijke manier aan hun beoogde doel te voldoen. Naast de klassieke messen hebben we messen voor de bouw, ambachten, keuken en buitenleven. De enige truc kan het vinden van de juiste zijn.
Met behulp van onze meskeuze kun je erachter komen welke mes (sen) het beste bij jou passen. Hoe wil je je mes gebruiken? Weet u welk materiaal u zoekt? Markeer uw wensen en zie welke messen verschijnen. Hopelijk kom je een stap dichter bij je echte Morakniv.