Monster Tower | Zéér Scherp Geprijsd

Monster Tower

Geef uw boot een upgrade

  Monster Towers bij Nautic Lounge

 

Monster Tower heeft universele wakeboard torens en toren accessoires die uw boot kunnen transformeren, terwijl u geld bespaart. Een Monster Tower kan uw basisboot, oudere buitenboord, tow-towboat of conventionele cruiser in een leuke, geactualiseerde, multifunctionele watersportboot maken. Met een grote keuze van wake toren stijlen en ontwerpen, bent u er zeker van dat u iets vindt die perfect past bij uw boot. Het toevoegen van een Monster wakeboard toren is als het krijgen van een gloednieuwe boot, zonder de nieuwe boot prijskaartje.

Wakeboard Racks, Luidsprekers, Lights, en meer!

Monster Tower doen hun uitertse best als het gaat om het ontwerpen van unieke wakeboard torens en verscheidenheid, maar ze bieden ook vele opties voor uw toren die meer adrenaline aan uw rit zal toevoegen. Zij bieden een breed scala aan lichtgewicht universele wakeboardrekken, bimini tops, toren spiegels, torenlichten en torenluidsprekers zoals Wet Sounds, Polk Audio en Kicker speakers, zodat u uw wakeboard toren kunt personaliseren en uw wakeboarding ervaring kunt verbeteren.

Aftermarket Wakeboard Tower

Monster Tower heeft de aftermarket wakeboard torenindustrie letterlijk uitgevonden. Met de top wake tower engineers tot onze beschikking, is Monster Tower aan de voorkant van de wake tower innovatie gebleven. 

Met Monster Tower heeft u de nieuwste en beste torenontwerpen op uw boot.

Industrieleider 

Monster Tower levert niets in als ze het hebben over de constructie van maken van towers. Elke Monster Tower is gebouwd steenstevig met een industrieel toonaangevende 2,5 "6063-T6 vliegtuig kwalitatief aluminium. Sterker constructie = sterkere trek. We nemen het een stap verder en anodiseren de afwerking om elke Monster Tower te beschermen, zodat het er beter uitziet.

Verkoop van Wakeboard Towers 

Als bewijs voor onze levensduur hebben we meer dan 50.000 torens verkocht.
Monster Tower is er zo van overtuigd dat u van uw Monster Tower levenslang geniet dat ze een geldgarantie garanderen of ze nemen de tower kosteloos terug.


NauticOnline.nl dé watersportwinkel op het gebied van de gemotoriseerde watersport.