Marine Business

Marine Business servies is te koop bij Nautic lounge  

Marine Business

is opgericht in 1985 in Barcelona en ​​is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van nautische accessoires voor comfort op boten en thuis. Het doel van Marine Business is om praktische bruikbaarheid, kwaliteit en design te bieden voor maximaal plezier aan boord, op het terras of in de tuin en om het buitenleven een praktische en veilige ervaring te maken.

Melamine tafelgerei en onbreekbaar glaswerk, accessoires voor de tafel en de keuken, beddengoed voor boten en strandlakens, allemaal gemaakt van topkwaliteit materiaal, gemaakt en ontworpen om het buitenleven nog comfortabeler en praktisch te maken.

Marine Business is aanwezig in 57 landen. Na 30 jaar in de nautische sector en als een wereldwijde benchmark voor bootuitrusting, brengt Marine Business nu zijn ervaring en zijn unieke "Lifestyle" naar de sector Outdoor. Het onbreekbare servies en glaswerk, oorspronkelijk ontworpen voor de nautische sector, is nu ontworpen voor gebruik in de tuin, op terrassen, spa's, hotels, rond zwembaden ... waar het voor nog meer ontspanning belangrijk is om omringd te zijn door praktische items die nog steeds stijlvol zijn, waardoor het buitenleven leuker, ontspannend en comfortabeler wordt.

Dit wordt weerspiegeld in onze slogan: COMFORTABELE BUITEN ERVARINGEN. Marine Business breidt haar markt uit. De nieuwste landen om aan de lijst mee te doen zijn Egypte en Oman. Nu is Marine Business aanwezig op de 6 continenten, via winkels en distributeurs in meer dan 57 landen.

In 2015 vierde Marine Business 30 jaar op de markt. Jaar na jaar zijn nieuwe uitdagingen overwonnen, wat grote voordelen oplevert: Marine Business is nu toonaangevend in het ontwerp en de marketing van nautische accessoires voor de tafel, badkamer en cabine, dankzij al haar trouwe klanten die blijven genieten van haar producten.

Wij hopen dat u zult genieten van ons assortiment zoals; NorthwindSailor Soul, Regata, Monaco, Columbus, Toscana, Welcome on Board, Rosette Balie en het prachtige Lux servies.

  Marine Business - servies, melamine, sailor soul, northwin

 

Mocht u iets specials zoeken van Marine Business, maar u kunt het niet op onze site vinden, neem dan gerust even contact met ons op en wij gaan onze uiterste best doen om het voor u te vinden en te bestellen.

Veel kijk- en shopplezier op onze site met al deze mooie, elegante en luxe artikelen van Marine Business namens het verkoopteam van Nautic Lounge.

 

Pagina 1 van 9