ITC

ITC Marine

ITC Marine   ITC Marine richt zich op het leveren van producten die de state-of-the-art technologie en innovatieve ontwerpen samenvoegen voor de mariene industrie. ITC heeft hoofdkwartier minuten van Lake Michigan,
dus ITC Marine is letterlijk groot geworden bij én op het water en geven een persoonlijk inzicht in de behoeften van de zeil- en motorboten. Van luxe items zoals verlichte wijnglazen en wijnflessenhouders, stemmingsverlichting, ons instinctief begrip van de boten, samen met het luisteren naar onze klanten, stelt ons in staat om producten te leveren voor de unieke behoeften van de mariene industrie.

ITC is sinds de oprichting in 1982 actief op de maritieme markt met de introductie van een ski-sleep en een hoorn.

Tegenwoordig is het merk Marine uitgegroeid tot navigatie-, dock- en onderwaterverlichting, accent- en decoratieve verlichting, kranen, douches, tafelpootsystemen en meer. Door een compleet pakket aan te bieden - van productontwikkeling, engineering en kwaliteitscontrole tot productie en distributie - is ITC de beste keuze voor de maritieme industrie. Het is deze lange geschiedenis met innovatief ontwerp en hoogwaardige productie-oplossingen waardoor ITC de leider is geworden in elk van de productfocusgebieden.

Door klanten voorop te stellen heeft ITC een vertrouwde naam in de scheepvaartindustrie kunnen opbouwen.

Pagina 1 van 2