FS Home Collection

 
FS Home collections is een prachtig merk dat zeer hoogwaardige kussens maakt en levert.

FS Home Collections

werd opgericht in 2000 en groeide uit tot een zeer succesvol bedrijf voor kussens en plaids. De collectie is in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan 1000 verschillende ontwerpen en modellen. Het merk is zo populair dat deze kussens zelfs in de winkels van het Engelse Koningshuis liggen!

De unieke filosofie van FS Home Collections is om kwalitatief hoogwaardige en doelgerichte ontwerpen aan alle marktsegmenten te leveren. JoAnn Bonefaas heeft al meer dan 25 jaar ervaring met huishoudtextiel en zag deze unieke marktkans in Nederland.

 

Na verloop van tijd breidde ze haar marktbereik eerst uit naar de omringende landen, maar vandaag worden haar producten verkocht in meer dan 60 landen. FS Home Collections maakt gebruik van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en wol, waardoor het merk ook bekend staat om de hoge kwaliteit van hun kussens. Alle ontwerpen zijn geweven en verzekeren topkwaliteit gedurende hun hele levensduur. FS Home Collections-producten worden geproduceerd binnen de Europese Unie en worden direct uit voorraad geleverd.

De collectie van FS Home Collection is zeer uitgebreid. Wij hebben de keuze gemaakt om de nautische kussens in ons  assortiment op te nemen. De bootkussens zijn van een dusdanige goede kwaliteit, dat wij ze u graag willen aanbieden.

Mocht u ergens een prachtig bootkussens van de FS Home Collection hebben gezien, maar u kunt hem niet in ons assortiment terugvinden. Aarzel niet en neem even contact met ons op. Wij zullen deze dan direct voor u bestellen.

Veel kijk- én shopplezier namens het verkoopteam van Nautic Lounge.

FS Home Collection bootkussens, Nautic Lounge

 

 

 
Pagina 1 van 10