Delite

Delite ontwerpt vele artikelen met een modern design met een maritieme uitstraling.
U vindt een uitgebreid assortiment tegen zéér scherpe geprijzen bij Nautic Lounge.
delite - dit nautische merk is verkrijgbaar bij NAutic Lounge  

delite

Onze producten moeten er goed uitzien, in de praktijk goed functioneren en last but not least, aantrekkelijke technische en functionele details bevatten. Wij zijn makers van tijdloos ontwerp met het oog op de perfecte esthetische look en functionaliteit! Dat is onze smaak en onze bron van trots op de details!

delite ontwerpt ook vele artikelen met een modern design. Voorbeelden van modern design met een vleugje maritieme uitstraling zijn bijvoorbeeld het theelichtlamp de "Fyrskib" (Lightship) en de olielampen "Petrolux".

 

Verder produceren we een reeks klassieke en moderne lampen. De "Tubelite" in staal en glas is een voorbeeld van een nieuwe, moderne lamp. Delite is niet alleen voor zeilers, maar voor iedereen die van hoge kwaliteit houdt! Onze producten worden gewaardeerd door iedereen die dingen van hoge kwaliteit in zijn huis waardeert. Delite is een klein, flexibel bedrijf dat ontwerpt, ontwikkelt en produceert.

 

Peter Seidelin Jessen van delite

werd geboren in 1955, B.Sc.Eng. (hons) ingenieur in 1980 en een B. COM. in 1986. Hij heeft gewerkt met ontwikkeling, projectbeheer en kwaliteit op het gebied van telecommunicatie en uitzending. Hij richtte Delite op in 1996. Poul Brandt Jensen raakte vanaf 1998 meer en meer betrokken en werd mede-eigenaar bij de Millennium-omzet - toen Rosenkilde Danmark ApS werd opgericht. 3 maanden later namen we de E.S.Sensenensen-olielampjes en -instrumenten van Birte en Erik Sandahl Sørensen over. In 2005 hebben we de Clausen-instrumentproductie overgenomen. In 2007 hebben we de productie van Petronella overgenomen van het Louis Poulsen verlichtingsbedrijf. In 2012 hebben we de productie van Schatz overgenomen. 2013 We hebben Axium en MiNi2000-kompasproductie en later de VION- en Altitude-productie overgenomen.

 

Mocht u vragen hebben over bepaalde artikelen of bent u op zoek naar een artikel en u kunt het niet op onze site vinden. Neem dan gerust even contact met ons op en wij gaan direct kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Veel shopplezier namens het verkoopteam van Nautic Lounge.