Barebones

Barebones koeltassen  

Barebones

 

is gebaseerd op een eenvoudige belofte - om het leven buitenshuis optimaal te ondersteunen en de mensen optimaal te kunnen laten genieten. We ontwikkelen producten die zijn gebaseerd op bruikbaarheid en die zijn geperfectioneerd door ontwerp en die ongebreidelde inspiratie, creatie en uitvoering van verheven buitenervaringen ondersteunen.

Waarom Barebones?

Gebaseerd op de wens om goed te doen, zijn we een doelgerichte organisatie en maken we gebruik van ons product, onze winst, onze expertise en onze ervaring om goed te doen op zinvolle en impactvolle manieren.

BOEREN IN AFRIKA

We hebben kracht, onderwijs, tools en financiering in handen van Bwe-dorpelingen gelegd, waardoor er hoop is op een beter leven en het gezinsinkomen stijgt van $ 60 tot $ 600 per maand.

ONDERDAK IN NEPAL

Na de verwoestende aardbeving in Nepal hebben we 200 tenten vervoerd om dienst te doen als geboortecentra en hebben we veilige opvang geboden voor 450 geboorten en het tellen.

 
  Barebones tassen - steunt het goede doel in nepal
 
Barebones - koeltassen bij Nautic Lounge  

LEVEN VAN VOEDSEL IN UTAH

Met onze tuingereedschap en een gelddonatie helpen we om vergeten boomgaarden om te vormen tot een gemeenschappelijke tuin die de plaatselijke bevolking met een laag inkomen en ouderen van dienst is.

Wij hebben ruim $ 15.000,= gedoneerd en met onze tuinartikelen is er een bloeiende tuin en boomgaard ontstaan. Afgelopen jaar hebben we 15.000 kg aan fruit en 20.000 kg aan gewassen kunnen doneren aan de voedselbank van Utah, Meals on Wheels en nog meer organisaties.

 

Onze impact

Gebaseerd op de wens om goed te doen, zijn we een doelgerichte organisatie en maken we gebruik van ons product, onze winst, onze expertise en onze ervaring om goed te doen op zinvolle en impactvolle manieren. We zijn gericht op duurzame langetermijnoplossingen die mensen in staat stellen om in hun basisbehoeften te voorzien. Het is niet onze 'teruggave'. Het is wie we zijn. Daarom zijn we opgericht. Het is hoe we zijn gemaakt. Neem voor impactrapporten of aanvullende informatie een kijkje op onze barebones site.