Hollex boegrollen vervaardigd uit gepolijst Roestvrij Staal 316 (RVS 316) en uitgevoerd met kwalitatieve nylon wielen. Al onze modellen zijn geschikt voor Delta, Danforth, Force, Bruce en Ploeg anker varianten. Alternatieve maten en modellen beschikbaar. Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Uw review toevoegen

Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 134,45
Het artikel is op voorraad.

Hollex - Boegrol - Vast - 16 kg - Gepolijst RVS 316

Hollex boegrollen zijn gemaakt van gepolijst Roestvrij Staal 316 (RVS 316) en uitgevoerd met nylon wielen. Deze is geschikt voor Delta, ploeg, Danforth, Force en Bruce ankers. Alternatieve maten en modellen beschikbaar.

kenmerken:

  • Materiaal: Gepolijst Roestvrij staal 316 (RVS 316)
  • Type: Vast
  • TBV ankergewicht: 16 KG
  • Art.nr: 127102

Stel een vraag over dit product

Waarom een boegrol?

Boegrollen maken ankeren beduidend gemakkelijker. Bevestigd vooraan op het schip, zorgen ze er voor dat het binnen halen van je anker, onafhankelijk of het een paraplu, ploeg of slip ring anker betreft, en de bijhorende ketting en ankerlijn, zonder al te veel problemen verloopt. Daarnaast laat het watersporters ook toe om ruwe ankerkettingen goed begeleid te laten zakken en op die manier mogelijke schade te vermijden. Gebruik je een boegrol dan loopt je ankerketting direct in je ankerbak zonder al te veel omleidingen. Het laat zeilers ook toe de ankerketting duidelijk langs een mogelijke rolfok te laten lopen.

Boegrollen komen in verschillende modellen, maten en materialen. Nautic Lounge biedt een mix van polyester en rubber boegrollen aan in zowel gepolijst RVS alsook verchroomd koper.

Ontdek ons volledig aanbod:

 

Stel een vraag over dit product