Sunmaster 4 Boog Biminitops worden gemaakt van hoogwaardig RVS buizen. De tops zelf worden vervaardigd van een duurzame Sunbrella doek. Deze is waterdicht, onderhoudsvrij en UV bestendig. Buisdikte heeft een doorsnede van 25 mm. Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Uw review toevoegen

Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 605,95
€ 505,95
Het artikel is op voorraad.

Informatie RVS Sunmaster Biminitop - 4 boog, Hoogte 137 cm Breedte 185-198 cm - Zwart (Art.nr: 450704-SS).

Biminitop grijs

Sunmaster geeft standaard 5 jaar garantie op het doek en de kleur!

Indien u een Sunmaster Biminitop bestelt, wordt deze geleverd met een hoes inclusief een rits om uw biminitop in op te bergen. Het frame bestaat uit RVS buizen, steunpilaren en bevestigingsmateriaal. 

Eigenschappen Sunmaster 4 boog RVS Biminitop, hoogte 137 cm.

Materiaal Frame RVS
Materiaal Fittingen RVS
Materiaal doek Acryl
Hoogte 137 cm
Breedte 185-198 cm
Lengte 244 cm
Kleur Zwart
Extra's - Opberghoes
  - RVS bevestigingsmateriaal
  - 2 Spanbanden
Buis Ø 25 mm
Art.nr: 450704-SS
Garantie 5 JAAR op doek en kleur

 

Informatie over onze RVS Biminitop, Breedte 185-198 cm.

Biminitops zijn er verschillende breedte maten te verkrijgen. De maten lopen uiteen van 137 cm tot maximaal 261 cm. Dit gaat stapsgewijs. Al onze biminitops in de categorie 185-198 cm vindt u op deze productpagina.

Hoe bepaal ik de juiste maat van mijn Biminitop?

Als u een biminitop gaat bestellen staat u voor een belangrijke keuze voor wat betreft de maat. U kunt biminitops in verschillende hoogtes, breedtes en lengtes verkrijgen. De lengte en de hoogte bepalen uiteindelijk hoeveel schaduw de biminitop geeft. Biminitops zijn in vele breedtes te verkrijgen, maar er zijn maar een paar verschillende hoogtes.

Informatie over het opmeten juiste breedte biminitop.

Op onze informatiepagina Opmeten Biminitop vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste hoogte en breedte te bepalen van uw biminitop. U vindt hier ook, waar u zoal op moet letten als u gaat meten.

Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoordt geven.

 

Veel succes namens het verkoopteam van Nautic Lounge!!