Biminitop 4 boog - Navishade - Aluminium- Hoogte: 107 cm- Breedte: 231 - 243 cm- Garantie: 5 jaar- Kleur: Blauw. De Navishade 4 Boog Biminitops worden gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen van 25 mm. De tops zelf worden vervaardigd van een duurzame Su Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Uw review toevoegen

Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 365,95
€ 314,95
Het artikel is op voorraad.

Informatie Navishade Biminitop, Aluminium, 4 boog, Hoogte 107 cm, Breedte 231-243 cm, Blauw.

garantiebepalingen-biminitop
biminitop Blauw, aluminium, 3 boog

De Navishade 4 Boog Biminitops worden gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen van 25 mm. De tops zelf worden vervaardigd van een duurzame Sunbrella doek. Deze is waterdicht, onderhoudsvrij en UV bestendig.

Het frame kan door middel van een snap-lock systeem snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet. Ook worden er twee spanbanden bijgeleverd, zodat u de biminitop stevig kunt vastzetten tijdens het varen.

 

Navishade geeft standaard 5 jaar garantie op doek en kleur.

 

Indien u een Navishade Biminitop bestelt, wordt deze geleverd met een hoes inclusief een rits om uw biminitop in op te bergen. Het frame bestaat uit aluminium buizen, steunpilaren en sterke nylon fittingen.

Het bevestigingsmateriaal bestaat uit RVS schroeven.

 

Eigenschappen Navishade 4 boog Aluminium Biminitop.

  

Materiaal Frame Aluminium Extra's - Opberghoes
Materiaal Fittingen Nylon   - Snap-Lock Systeem
Materiaal doek Acryl   - 2 Spanbanden
Hoogte 107 cm   - RVS bevestigingsmateriaal
Breedte 231-243 cm    
Lengte 183 cm    
Kleur Blauw Garantie 5 JAAR op doek en kleur

 

 

Hoe bepaal ik de juiste maat van mijn Biminitop?

 

Als u een biminitop gaat bestellen staat u voor een belangrijke keuze voor wat betreft de maat. U kunt biminitops in verschillende hoogtes, breedtes en lengtes verkrijgen. De lengte en de hoogte bepalen uiteindelijk hoeveel schaduw de biminitop geeft. Biminitops zijn in vele breedtes te verkrijgen, maar er zijn maar een paar verschillende hoogtes.

 

Informatie over het opmeten juiste breedte biminitop.

 

Op onze informatiepagina Biminitop vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste hoogte en breedte te bepalen van uw biminitop. U vindt hier ook, waar u zoal op moet letten als u gaat meten. Mocht u er toch niet uitkomen, stuur ons dan gerust een mailtje met uw vraag en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoordt geven.

 

NauticOnline.nl dé webwinkel voor de gemotoriseerde watersport.