Biminitop 4 boog - Navishade - Aluminium- Hoogte: 107 cm- Breedte: 137 - 152 cm- Garantie: 5 jaar- Kleur: Zwart. De Navishade 4 Boog Biminitops worden gemaakt van hoogwaardige aluminium buizen van 25 mm. De tops zelf worden vervaardigd van een duurzame Su Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Uw review toevoegen

Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 329,95
€ 289,95
Het artikel is op voorraad.

Informatie Aluminium Navishade Biminitop - 4 boog, Hoogte 117 cm Breedte 137-152 cm - Zwart.

Garantie

Het frame kan door middel van een snap-lock systeem snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet. Ook worden er twee spanbanden bijgeleverd, zodat u de biminitop stevig kunt vastzetten tijdens het varen.

Navishade geeft standaard 5 jaar garantie op het doek en de kleur! 

Indien u een Navishade Biminitop bestelt, wordt deze geleverd met een hoes inclusief een rits om uw biminitop in op te bergen. Het frame bestaat uit aluminium buizen, steunpilaren en sterke nylon fittingen.

Het bevestigingsmateriaal bestaat uit RVS schroeven.

Eigenschappen Sunmaster 4 boog RVS Biminitop, Hoogte 117.

 

Materiaal Frame Aluminium 
Materiaal Fittingen Nylon
Materiaal doek Acryl
Hoogte 117 cm
Breedte 137-152 cm
Lengte 244 cm
Kleur Zwart
Extra's - Opberghoes
  - RVS bevestigingsmateriaal
  - 2 Spanbanden
Buis Ø 25 mm
Art.nr: 440404-1
Garantie 5 JAAR op doek en kleur

 

Informatie over onze RVS Biminitop, Breedte 137-152 cm

Biminitops zijn in verschillende breedtematen te verkrijgen. De maten lopen uiteen van 137 cm tot maximaal 261 cm. Dit gaat stapsgewijs. Al onze Aluminium biminitops in de categorie 137-152 cm met hoogte 117 cm vindt u op deze productpagina.

Hoe bepaal ik de juiste maat van mijn Biminitop?

Als u een biminitop gaat bestellen staat u voor een belangrijke keuze voor wat betreft de maat. U kunt biminitops in verschillende hoogtes, breedtes en lengtes verkrijgen. De lengte en de hoogte bepalen uiteindelijk hoeveel schaduw de biminitop geeft. Biminitops zijn in vele breedtes te verkrijgen, maar er zijn maar een paar verschillende hoogtes.

Informatie over het opmeten juiste breedte biminitop.

Op onze informatiepagina Opmeten Biminitop vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste hoogte en breedte te bepalen van uw biminitop. U vindt hier ook, waar u zoal op moet letten als u gaat meten.

Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoordt geven.