Navishade Aluminium Biminitop - 3 boog - H117-B246-261 - Navy. Aluminium buizen van 25 mm doorsnede. De tops zelf worden vervaardigd van een duurzame Sunbrella doek. Waterdicht, onderhoudsvrij en UV bestendig. 5 jaar GARANTIE!! Lees meer...

Nog niet gewaardeerd. Uw review toevoegen

Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 305,95
€ 265,95
Het artikel is op voorraad.

Informatie Aluminium Navishade Biminitop - 3 boog - Hoogte 117 cm Breedte 246-261 cm - Navy.

Biminitop grijs

Het frame kan door middel van een snap-lock systeem snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet. Ook worden er twee spanbanden bijgeleverd, zodat u de biminitop stevig kunt vastzetten tijdens het varen.

Navishade geeft standaard 5 jaar garantie op het doek en de kleur! 

Indien u een Navishade Biminitop bestelt, wordt deze geleverd met een hoes inclusief een rits om uw biminitop in op te bergen. Het frame bestaat uit aluminium buizen, steunpilaren en sterke nylon fittingen.

Het bevestigingsmateriaal bestaat uit RVS schroeven.

Eigenschappen Navishade 3 boog Aluminium Biminitop, hoogte 117 cm.

 

Materiaal Frame Aluminium
Materiaal Fittingen Nylon
Materiaal doek Acryl
Hoogte 117cm
Breedte 246-261 cm
Lengte 183 cm
Kleur Navy
Extra's - Opberghoes
  - RVS bevestigingsmateriaal
  - 2 Spanbanden
Buis Ø 25 mm
Garantie 5 JAAR op doek en kleur

 

Informatie over onze Aluminium Biminitop, Breedte 246-261 cm 

Biminitops zijn er verschillende breedte maten te verkrijgen. De maten lopen uiteen van 137 cm tot maximaal 261 cm. Dit gaat stapsgewijs. Al onze Aluminium biminitops, in de categorie 246-261 cm met hoogte 117 cm,vindt u op deze productpagina.

Hoe bepaal ik de juiste maat van mijn Biminitop?

Als u een biminitop gaat bestellen staat u voor een belangrijke keuze voor wat betreft de maat. U kunt biminitops in verschillende hoogtes, breedtes en lengtes verkrijgen. De lengte en de hoogte bepalen uiteindelijk hoeveel schaduw de biminitop geeft. Biminitops zijn in vele breedtes te verkrijgen, maar er zijn maar een paar verschillende hoogtes.

Informatie over het opmeten juiste breedte biminitop.

Op onze informatiepagina Opmeten Biminitop vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste hoogte en breedte te bepalen van uw biminitop. U vindt hier ook, waar u zoal op moet letten als u gaat meten.

Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en wij zullen u dan zo spoedig mogelijk antwoord geven.

Veel succes namens het verkoopteam van Nautic Lounge!!