Giektenten | Kuiptenten | Huiktenten voor aan boord

Giektienten & kuiptenten

Zomers in de lage landen, ze worden elk jaar beter! Daar waar we vroeger dagelijks giektenten en kuiptenten verkochten in het voorjaar ter bescherming tegen de regen, vliegen ze de dag vandaag de deur uit als bescherming tegen de zon. We mogen niet klagen!

Nautic Lounge biedt hoog kwalitatieve kuip tenten aan van het merk Talamex. Volledig UV bestendig worden alle giektenten geleverd met ingewerkte, hoog kwalitatieve, ogen en een rits voor een gemakkelijke doorvoer van de kraanlijn

Waarom een giektent?

Giep / kuip tenten zijn in geen tijd opgezet. Voel je nattigheid komen is het slechts een kwestie van minuten alvorens je huik er staat. Gebruik simpele spanners of bevestigingskralen om je kuiptent op te bevestigen en maak je geen zorgen over het al dan niet boren van gaten in je kuip. Klaart de hemel weer op laat je de huik snel drogen en berg je hem weer snel op om van het zonnetje te genieten.

Hoe de juiste huik te kiezen?

Meet je kuip na in de lengte en breedte en bepaal zelf wel stuk je graag droog wil houden. Sommige watersporters houden er niet van hun hele kuip af te dekken. Kijk daarna naar de breedte van je boot en schat in hoe lang de rekkers / spanners zijn tussen je kuip zeil en je railing. Bepaal op basis daar van de juist breedte van je huik.

Aarzel niet ons te contacteren mocht je nog meer vragen hebben over ons aanbod giek/kuip tenten.